December 1, 2007
Bon Beauté

 

 

TERUGHOME

 

 

 

 

Verras iemand uit uw omgeving met een ontspannend en rustgevend cadeau. Bij Beauté Charlier zijn cadeaubonnen verkrijgbaar vanaf  €10,00. U kunt kiezen voor een vast bedrag, of een cadeaubon voor één van de Beauté behandelingen. Uiteraard zorgt Beauté Charlier voor een representatieve presentatie van de Bon Beauté*. Wij informeren u graag.

 

Cadeau ArtDeco De ArtDeco cadeaubon is verkrijgbaar voor €49,00. De bon geeft recht op een ArtDeco gezichtsbehandeling en één van de producten (naar keuze) uit de SkinYoga serie. Het Cadeau ArtDeco wordt in een leuk tasje verpakt. Een mooi geschenk voor de december maand.

 

*De Bon Beauté is één jaar geldig na uitgifte van de bon en is niet inwisselbaar voor geld.

 

 


  Voor een stalende blik. De gevoelige huid rond de ogen vraagt om extra aandacht. Speciaal daarvoor is er een oogbehandeling in het leven geroepen. Volg de onderstaande link voor meer informatie
Gelaat
  Beauté Charlier Werkt met de kwalitatief hoogstaande producten van het Franse topmerk Jeanne Piaubert. Volg de onderstaande link voor meer informatie.
 
Producten
  Dagelijkse aandacht voor uw uiterlijk is een vanzelfsprekendheid. Helaas geldt dit niet voor de voeten. Vaak krijgen de voeten pas de broodnodige aandacht als er zich al problemen voordoen.
Pedicure
© 2012
Beauté Charlier
 
WIEHOMEWAAR