December 1, 2007
Gelaat

Gelaatsbehandeling:

Alle gelaatsbehandelingen worden geheel afgestemd op 
uw huidtype de conditie van de huid en uw persoonlijke wensen.

Hoogfrequent apparaat voor het activeren / stimuleren van de doorbloeding van de huid. Hierdoor worden de werkzame stoffen van het masker beter door de huid opgenomen.  De onzuivere huid is gebaat bij de desinfecterende werking van het hoogfrequent apparaat.

 

Losse Modules:

Wenkbrauwen verven

Wimpers verven

Hoofdhuidmassage

 TERUGHOME

 

De Gelaatsbehandeling Jeanne Piaubert bestaat uit een reiniging van alle onzuiverheden, een peeling dmv. een dieptereinigende gel, comedonen verwijderen, epileren van wenkbrauwen, ontspannende gelaats- / nek- / schouder massage, oogmasker, een gezichtsmasker dmv. hoogfrequent apparaat en een oogcrème. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een dag- of nachtcrème. Behandelingsduur ±90min.

De Relax Gelaatsbehandeling bestaat uit de gelaatsbehandeling Jeanne Piaubert zonder epileren en huidonzuiverheden verwijderen. Deze modules worden in de relax gelaatsbehandeling vervangen door een hoofdhuid- en voetmassage.
Behandelingsduur ±
90min.

ARTDECO Basis gelaatsbehandeling deze rustgevende gelaatsbehandeling bestaat uit een reiniging, een peeling, comedonen verwijderen, een masker, epileren en een massage. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een ArtDeco dag- of nachtcrème. Behandelingsduur ±90min.

ARTDECO Luxe gelaatsbehandeling bestaat uit de basis ARTDECO gelaatsbehandeling, aangevuld met een mouse masker ter stimulering van de doorbloeding. Behandelingsduur ±90min.

Bij de jeugd behandeling speelt het hoog frequent apparaat een centrale rol. Met name de acne huid zal gebaat zijn met de reinigende werking van dit apparaat. De behandeling bestaat uit een reiniging, het verwijderen van onzuiverheden en het insluizen het masker mbv. het hoogfrequent apparaat. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een dag- of nachtcrème.
Behandelingsduur ±
50min.De Oog behandeling is een weldaad voor de gevoelig huid rond uw ogen. De behandeling bestaat uit een reiniging, epileren, verven van wenkbrauwen en / of wimpers, oogmassage en een oogmasker. Het oogmasker tegen wallen, kringen en huidverkleuringen wordt ingesluisd dmv. het hoogfrequent apparaat. Deze behandeling wordt afgesloten met een oogcrème.
Behandelingsduur ±60min.

 
 
 
  Combi behandeling deze behandeling bestaat uit een basis gelaatsbehandeling in combinatie met een basis voetbehandeling. Voordeel voor de klant 10%.
±150min.
Gelaat
  Beauté Charlier werkt met de kwalitatief hoogstaande producten van het Franse topmerk Jeanne Piaubert. Volg de onderstaande link voor meer informatie.
Producten
  Dagelijkse aandacht voor uw uiterlijk is een vanzelfsprekendheid. Helaas geldt dit niet voor de voeten. Vaak krijgen de voeten pas de broodnodige aandacht als er zich al problemen voordoen.
Pedicure
© 2009 www.naf.exto.nl
Beauté Charlier
 
WIEWIEHOMEWAAR