December 1, 2007
Wie
Body

Hoogfrequent apparaat voor het activeren / stimuleren van de doorbloeding van de huid. Hierdoor worden de werkzame stoffen van het masker beter door de huid opgenomen.  De onzuivere huid is gebaat bij de desinfecterende werking van het hoogfrequent apparaat.

 
 

 

TERUGHOME

 

De basis rugbehandeling bestaat uit een reiniging, een peeling en huidonzuiverheden verwijderen. De behandeling wordt afgesloten met een bodylotion.
Behandelingsduur ±45min.

De relax rugbehandeling is een ontspannende, kalmerende verzorging door middel van reiniging, peeling en een stress verminderende massage.
Behandelingsduur ±45min.


De luxe rugbehandeling is een kalmerende en verzachtende verzorging. De behandeling bestaat uit de basis rugbehandeling aangevuld met een rugmasker dmv. hoogfrequent apparaat.
Behandelingsduur ±60min.

Bij de persoonlijke lichaamspeeling worden onzuiverheden verwijderd door de huid op een zachte manier te reinigen. De behandeling is een grondige peeling voor het volledige lichaam. De behandeling wordt afgesloten met een bodylotion.
Behandelingsduur ±60min.

Ontspannende rugmassage
(deze behandeling is alleen als module bij een andere behandeling te boeken).
Behandelingsduur ±15min.


 Rugmassage
(deze behandeling is alleen als module bij een andere behandeling te boeken).
Behandelingsduur ±15min.

Hotstone massage, een massage met basaltstenen. Deze stenen hebben, door het hoge percentage aan ijzer en magnesium, de eigenschap om warmte lang vast te houden. De beweging van de massage en de warmte van de stenen zorgen voor een combinatie van totale ontspanning van spieren en gewrichten. Daarnaast draagt de hotstone massage bij aan het ontgiften van het lichaam door het afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam.
Behandelingsduur ±45min.

 

 
 
  Voor een stalende blik. De gevoelige huid rond de ogen vraagt om extra aandacht. Speciaal daarvoor is er een oogbehandeling in het leven geroepen. Volg de onderstaande link voor meer informatie.
Gelaat
 
  Beauté Charlier werkt met de kwalitatief hoogstaande producten van het Franse topmerk Jeanne Piaubert. Volg de onderstaande link voor meer informatie.

 
Producten
 
  Combi behandeling deze behandeling bestaat uit een basis gelaatsbehandeling in combinatie met een basis voetbehandeling. Voordeel voor de klant 10%.
±150min.
Pedicure
© 2008 www.naf.exto.nl
Beauté Charlier
 
WIEWIEHOMEWAAR