December 1, 2007
Wie
Ontharen

 

 

TERUGHOME

 
Harsen is een snelle en doeltreffende methode die geschikt is voor benen bikinilijn oksels gelaat rug en wenkbrauwen. De huid blijft geruime tijd glad, de haargroei is minimaal 1-2 weken niet voelbaar. Over het algemeen hoef je 4-6 weken niet meer om te kijken naar die vervelende haargroei. Na regelmatig harsen zullen de terugkerende haartjes veel zachter en dunner zijn. In dat geval kan de benodigde frequentie van de harsbehandelingen over het algemeen afnemen.

De harsbehandeling wordt toegepast voor armen, benen, oksels en gezicht. U kunt u bij ons terecht voor een keurig verzorgde bikinilijn. Voor mannen hebben we een harsbehandelingen voor rug en torso.

Epileren wenkbrauwen bovenlip en kin worden over het algemeen handmatig met een pincet behandeld.

 

 
  Combi behandeling deze behandeling bestaat uit een basis gelaatsbehandeling in combinatie met een basis voetbehandeling. Voordeel voor de klant 10%.
±150min.
Gelaat
  Beauté Charlier werkt met de kwalitatief hoogstaande producten van het Franse topmerk Jeanne Piaubert. Volg de onderstaande link voor meer informatie.
 
Producten
  Dagelijkse aandacht voor uw uiterlijk is een vanzelfsprekendheid. Helaas geldt dit niet voor de voeten. Vaak krijgen de voeten pas de broodnodige aandacht als er zich al problemen voordoen.
Pedicure
© 2008 www.naf.exto.nl
Beauté Charlier
 
WIEWATHOMEWAAR