December 1, 2007
Wie
Producten

De Méthode JP is gebaseerd op vier essentiële elementen:

Voorbereiden verzorging. Begin iedere ochtend met het onmisbare ritueel voor elk huidtype: de reiniging. De huid wordt ontdaan van de onzuiverheden die zich opgehoopt hebben.

Stimuleren van de bloed en lymfecirculatie. Bevorderen van afvoer van giftige stoffen. De huid zal verzorgende producten nu beter op kunnen nemen.
 

Verzorgen, onderhoud van uw kostbare lichaam. Jeanne Piaubert heeft voor uw huid een serie producten ontwikkeld om uw huid te verzorgen.

Verstevigen

Gebrek aan stevigheid wordt veroorzaakt door verslapping van het weefsel dat zich bij veroudering of snel gewichtsverlies voor kan doen.

 

 

 

TERUGHOME

 


 

Uiteraard gaat er niets boven een ontspannende behandeling in onze schoonheidssalon. Het gevoel van een goed doorvoede en intensief verzorgde huid na bezoek aan onze salon zult u langer vast weten te houden door de behandeling ook thuis voort te zetten. Het uitgekiende programma van Jeanne Piaubert stelt u hiertoe in staat. Uiteraard is het mogelijk om de producten te versturen. Vraag naar de mogelijkheden.

   

Douceur D'Eau Gel De verfrissende blauwe gel verandert in een rijk en romig schuim om de huid op een milde wijze te reinigen en te ontdoen van make-up zonder de huid uit te drogen. De volledig gereinigde huid ademt beter en heeft een frisse uitstraling. Deze make-up remover en reiniging in één is pH neutraal en is zelfs geschikt voor de gevoelige huid.

Iniscience Tonique de basis verzorging voor elk huidtype. Deze alcohol vrije gel met actieve werkstoffen, stimuleert de vitale functies van de huid en reguleert de hydrolipidenfilm.

Skin Breakfast basisverzorging voor alle huidtypen. Deze zachte verzorging geeft de huid alle benodigde voedingsstoffen om de vitale functies van de huid te stimuleren, de huid te hydrateren en de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Cool Night een zachte, weldadige licht geparfumeerd balsem die uw huid bevrijdt van alle negatieve milieu-invloeden waaraan uw huid gedurende de dag blootgesteld wordt. Gedurende de nacht herstellen de actieve werkstoffen de huid terwijl de essentiële oliën zorgen voor een rustgevend gevoel. De volgende ochtend heeft het vermoeide en gespannen huidsbeeld plaatsgemaakt voor een frisse en stralende teint.

Isopure Gel zuivering voor de vette huid. De zeepvrije verkoelende en reinigende gel, zuivert op milde wijze en sluit de poriën van de vette huid, zonder de talgproductie te stimuleren.

Isopure Fluide Matifiant zuivering en hydratatie voor de vette huid. De vloeistof rekent af met de overtollige talgproductie en voorkomt ontsteking van de huid welke verantwoordelijk is voor de vorming van puistjes.

Securiscience bescherming voor de gevoelige en geïrriteerde huid. De luchtige zeer zachte crème verrijkt, verzacht en kalmeert de geïrriteerde huid door middel van plantaardige werkstoffen. Deze dringen tot de kern van de opperhuid door om deze te hydrateren en te verzachten.

Nourilys Huile Fine voeding voor de droge tot zeer droge huid. De rijke olie kalmeert de uitgedroogde huid.

Hydroscience 3G fluide een hydraterende crème met beschermende actieve werkstoffen die strijden tegen vervuiling, stress en vermoeidheid. De huid is weer gehydrateerd en straalt weer van schoonheid.De hydroscience fluide is met name geschikt voor het zomerseizoen

Hydroscience 3G crème een hydraterende crème met beschermende actieve werkstoffen die strijden tegen vervuiling, stress en vermoeidheid. De huid is weer gehydrateerd en straalt weer van schoonheid. De hydroscience crème is met name geschikt voor het winterseizoen

L'Hydroactive Biphase de magische tweefasige textuur herstelt het biologische evenwicht van water/vetstoffen, op grondige en duurzame wijze. Met een verkwikkende behandeling verzacht en hydrateert hydro-active biphase de uitgedroogde huid. €64,00 €40,00

Skin Saver Age Deze dag crème beantwoord aan de behoeften van de rijpere huid. Hij compenseert de leeftijdgebonden tekorten en geeft de vermoeide huid een tweede jeugd. De huid wordt ideaal beschermd en opnieuw soepel en stralend.

Certitude Absolue een doeltreffende bestrijding van het verouderingsproces. Uw jeugdige uitstraling van uw gelaat wordt verlengd door de correctie van reeds gevormde rimpels en lijntjes. Deze zullen na verloop van tijd duidelijk minder goed zichtbaar zijn. Uw huid krijgt weer een gladde stevigere en vitalere uitstraling.

Certitude Eye Contour Treatment Deze hoogwaardige vetvrije en zeer zachte crème heeft een dubbele werking: antirimpel en anti-verslapping. Certitude Eye contour treatment is geschikt voor zeer gevoelige ogen. Daarmee is deze crème uitermate geschikt voor contactlens dragers.

Irilys Schoonheid voor uw ogen. Een verzorgingsproduct met een tweevoudige werking, tegen vermoeidheid en veroudering. De kwetsbare huid rond uw ogen wordt verstevigd, en verkrijgt een door de herstellende, drainerende en hydraterende werkstoffen een voelbaar betere structuur en zachtheid. Dit product is tevens geschikt voor mensen met de meest gevoelige ogen.

Fermité Soin De verslapping van de huid die vaak al rond de leeftijd van 35 jaar begint wordt effectief bestreden door deze verzorging. Op effectieve wijze wordt op de huidstructuur ingewerkt. De huid wordt op een milde wijze gelift, deze wordt hierdoor steviger en merkbaar gladder gemaakt.

Fermité Serum Dit verfrissende serum heeft een drievoudige werking. Naast de "liftende" werking die zorgt voor fijne en verstevigde contouren, wordt het weefsle op actieve wijze gedraineerd en beschemd tegen de dagelijkse negatieve invloeden. Dit product is geschikt voor elk huidtype en is uitermate geschikt om in kuurvorm te worden gebruikt in combinatie met Fermité Soin

Dietic Minceur het gerichte afslankoffensief tegen vetkussens. Dankzij het verwarmende effect van deze transparante en vetvrije roll-on gel, wordt een drainerende werking gegenereerd. Hierdoor worden hardnekkige vetophopingen bestreden. De huid wordt hierdoor gladder en steviger. €40,60 €28,00

Super Slim is een vetvrije blauwe gel die snel door de huid opgenomen wordt heeft een dubbele werking. De alpha 2, oplossende werkstof maakt de vetstoffen vrij welke in de vetcellen opgeslagen zijn. De vetwerende werkstof werk in op de lipase.

Superhands in dit verzorgingsproduct wordt gebruik gemaakt van een zeer hoge concentratie van werkzame stoffen die een drievoudige bescherming bieden tegen uitdroging, veroudering en tegen negatieve invloeden van buitenaf. Uw handen zijn optimaal beschermd en worden opnieuw zacht en soepel.


Superform brengt uw figuur iedere dag meer en meer in het gewenste model, op plaatsen waar de Cellulitis zich heeft vastgezet maakt het vetophopingen los.

Mousse Seins Fermes dagelijkse versteviging van uw buste. De zeer fijne en luchtige mousse wordt vrijwel direct door de huid opgenomen. Het het een dubbele samentrekkende en verstevigende werking waardoor uw buste weer stevig en elastisch wordt.

Hydro Satine verzacht en versoepelt de huid na douche bad of zonnebank.. Dit product is met name geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar een duurzame hydratatie van het lichaam.

Gestuelle D'Eau deze transparante honingkleurige bad olie maakt van het bad een heerlijke hydraterende verzorging. Gestuelle D'Eau is samengesteld uit natuurlijke essentiele oliën aangevuld met gladmakende werkstoffen. De olie is speciaal ontworpen om de uitdrogende effecten van water te neutraliseren.
 

Pain de Massage Amincissant afslanken onder de douche (reiniging en stimulatie). €47,60 €34,00

Gym SEINS FERMES voor verstevigende oefeningen voor borst en rugspier. Een must voor het behoud van stevige borsten indien u te weinig tijd aan het beoefenen van sport kan besteden. €28,70 €19,00

Gym Toner een snelle afslank massage. €46,40 €34,00

   
 
  Combi behandeling deze behandeling bestaat uit een basis gelaatsbehandeling in combinatie met een basis voetbehandeling. Voordeel voor de klant 10%.
±150min.
Gelaat
  Beauté Charlier Werkt met de kwalitatief hoogstaande producten van Jeanne Piaubert en ART-DECO. Volg de onderstaande link voor meer informatie.
Producten
  Dagelijkse aandacht voor uw uiterlijk is een vanzelfsprekendheid. Helaas geldt dit niet voor de voeten. Vaak krijgen de voeten pas de broodnodige aandacht als er zich al problemen voordoen.
Pedicure
© 2008 www.naf.exto.nl
Beauté Charlier
 
WIEWIEHOMEWAAR