December 1, 2007
Wie

SKIN YOGA
BODY


YOGA is een honderden jaren oude traditie uit het verre oosten, die ons helpt tot rust te komen , te ontspannen en geest, lichaam en gevoel in evenwicht te brengen.

Geïnspireerd op de yoga gedachte werd een nieuwe collectie gezichtsverzorging ontwikkeld. Centraal daarin staan producten, die het zuurstofgehalte van de huid verhogen en haar er frisser en jonger laten uitzien.


  

 

 

TERUGHOME

 

Nieuwe visie op schoonheid

Geïnspireerd door het idee van yoga: lichaam en geest met elkaar in harmonie brengen en de zuurstofopname van de huid verbeteren en vanwege het succes van "Skin Yoga Face" werd er een nieuwe serie body producten ontwikkeld. Skin Yoga Body. Ook hier draait alles om de bestanddelen die de hoeveelheid zuurstof in de huid verhogen, waardoor ze er jonger en frisser uit gaat zien en actieve ingrediënten die de huid als zij gebukt gaat onder stress door negatieve milieu invloeden weer in balans te brengen.

Oxyvital Body Moisturizer. Intensief hydraterende verzorging met waardevolle verzorgende componenten. Het unieke, actieve ingrediënt Oxyvital verbetert de zuurstofopname van de cellen, terwijl granaatappelextract en aloë vera de huid intensief hydrateren en verzachten. Bovendien maken olijf- en amandelolie de huid soepel en zacht.
 

Oxyvital Body Repair Balm. De rijke lichaamsbalsem verzorgt intensief dankzij aloë vera, olijfolie, sheaboter en zoete amandelolie. De huid wordt beter gehydrateerd, elastischer en zachter, terwijl Oxyvital de zuurstofopname van de huid verbetert: de gestresste huid wordt buitengewoon zacht en soepel.

   

 
  Combi behandeling deze behandeling bestaat uit een basis gelaatsbehandeling in combinatie met een basis voetbehandeling. Voordeel voor de klant 10%.
±150min.
Gelaat
  Beauté Charlier Werkt met de kwalitatief hoogstaande producten van het Franse topmerk Jeanne Piaubert. Volg de onderstaande link voor meer informatie.
Producten
  Dagelijkse aandacht voor uw uiterlijk is een vanzelfsprekendheid. Helaas geldt dit niet voor de voeten. Vaak krijgen de voeten pas de broodnodige aandacht als er zich al problemen voordoen.
Pedicure
© 2007 www.naf.exto.nl
Beauté Charlier
 
WIEWIEHOMEWAAR