December 1, 2007
Wie
SKIN YOGA
FACE

YOGA is een honderden jaren oude traditie uit het verre oosten, die ons helpt tot rust te komen , te ontspannen en geest, lichaam en gevoel in evenwicht te brengen.

Geïnspireerd op de yoga gedachte werd een nieuwe collectie gezichtsverzorging ontwikkeld. Centraal daarin staan producten, die het zuurstofgehalte van de huid verhogen en haar er frisser en jonger laten uitzien.


  

 
 

 

TERUGHOME

 

pleasure - beauty - wellness
De bijzondere kracht van Skin Yoga van ARTDECO schuilt in de combinatie van vijf elementen van wellness en Spa., de mix van innovatieve, luxueuze ingrediënten en Aziatische plantenextracten. De producten in de Skin Yoga serie verbeteren de celademhaling en het zuurstofgehalte in de cellen, brengen de huid in balans en geven energie, vitaliteit en glans. De zeer geconcentreerde producten worden niet op dieren getest en zorgen voor een diepe regeneratie van de huid. Sleutelwoorden zijn versteviging, verzachting, glans en rimpelcorrectie. ARTDECO ontwikkeld de zeer betaalbare producten op basis van wensen en behoeften van consumenten over de hele wereld.
Oxyvital Hydra mousse. Geniet van intensieve hydratatie en verzorging met de crèmige hydraterende mousse. Al direct na het aanbrengen versmelt de zachte Hydra Mousse met uw huid en geeft een vermoeide en gespannen huid haar verloren energie en vitaliteit terug met kombucha- en shiitake-extracten. (pot 50ml)

Detoxifying Skin Treatment. Beschermende weldadige verzorging voor de droge huid. Oxyvital, sheaboter en een nieuwe anti-pollutie werkstof helpen de huid zich beter te beschermen tegen negatieve milieu-invloeden en milieuvervuiling. Zoals na een 'verjongende ontslakkingskuur' verandert een vermoeid en gespannen huidbeeld in een frisse teint met een nieuwe uitstraling en vitaliteit. pot 50ml)

Oxyvital Rich Cream Excellente verzorging voor de droge huid, die extra verzorging nodig heeft. De intensieve, soepele textuur zorgt voor een merkbaar soepel en ontspannen huidgevoel. Oxyvital verhoogt de zuurstofopname van de cellen en stimuleert de celactiviteit. Kostbare oliën en lychee verwennen de huid en versterken haar. (pot 50ml)

Natural Guarana Peeling Een Aziatische energiepeeling met natuurlijke, gemalen guaranapitjes. De peeling ontwikkeld een weeldering fijn schuim en verzorgt door het hoge gehalte natuurlijke ingrediënten, zoals ginseng en gember. Deze zachte gezichtspeeling verfijnt uw huid en maakt haar gelijkmatiger, soepeler en stralender. (pot 50ml)

Beauty Flash Mask Deze snelle mooimaker en prikkelende vochtstoot geven elke vermoeide en gespannen huid nieuwe spankracht en energie. Zeevenkel, wilde appel en grapfruit verzachten droogtelijntjes en sporen van vermoeidheid en stress! Het zacht verkoelende gelmasker zorgt in slechts 10 minuten voor nieuwe intensieve vochtverzorging met een merkbaar weldadig effect. Gebruik: gebruiken na een drukke dag of als fitmaker voor feesten en partijen..

Intensive Lifting Serum Het nieuwe lifting serum is een revolutionaire anti-ageing vloeistof met een direct verstevigend effect. Lifting Serum corrigeert lijntjes rimpeltjes en bij langdurig gebruik heeft het zelfs op de lange termijn effect. De huid wordt jeugdiger, vitaler en krijgt meer glans.
(30 ml dispenser).

 

Oxyvital Eye Cream Lichte snel intrekkende oogcrème die de fijne gevoelige huid rond het oog hydrateert. Met de activerende en regenererende werkstoffen zorgt de lichte gel crème voor een uitgeruste en expressieve oogpartij.

Good Looking Moisturizer Lichte getinte dagverzorging voor een natuurlijke uitstraling, die zich aanpast aan elke huidkleur en de huid een vitaal en zijdezacht aanzien geeft. De heerlijk zomers ruikende emulsie geeft de huid een nieuw weldadig gevoel en werkt als een beschermend schild tegen negatieve milieu-invloeden.

White Tea Cleansing Mousse Romig zacht reinigingsschuim verwijdert make-up en vuil voorzichtig zonder de huid uit te drogen. Geschikt voor alle huidtypen.

 
  Combi behandeling deze behandeling bestaat uit een basis gelaatsbehandeling in combinatie met een basis voetbehandeling. Voordeel voor de klant 10%.
±150min.
Gelaat
  Beauté Charlier Werkt met de kwalitatief hoogstaande producten van het Franse topmerk Jeanne Piaubert en het Duitse kwaliteitsmerk ARTDECO.
 
Producten
  Dagelijkse aandacht voor uw uiterlijk is een vanzelfsprekendheid. Helaas geldt dit niet voor de voeten. Vaak krijgen de voeten pas de broodnodige aandacht als er zich al problemen voordoen.
Pedicure
© 2009 www.naf.exto.nl
Beauté Charlier
 
WIEWIEHOMEWAAR