December 1, 2007
Voetverzorging

Basis voet:

- Knippen in vorm brengen en
   polijsten van nagels
- Verzorgen nagelriemen
- Eelt verwijderen
- Likdoorns verwijderen
- Korte voetmassage
- Behandelingsduur
±45 min.

 

Luxe voetbehandeling:

- Basis voetbehandeling
- Uitgebreide voetmassage
- Peeling
- Voet masker
- Behandelingsduur
±60 min.
 

Aanvullende modules:

- Lakken teennagels
- Voetmassage

 


 

TERUGHOME

 
Voetverzorging is in tegenstelling tot de verzorging van het gelaat voor de meeste mensen geen vanzelfsprekendheid. Toch is dit niet terecht, aangezien uw voeten in het dagelijkse leven heel wat te verduren krijgen. Ze dragen immers een groot gedeelte van de dag uw volledige lichaamsgewicht. Hierdoor zullen voetproblemen vaak een verandering van uw houding veroorzaken, hetgeen op den duur kan leiden tot rug- en nekklachten. Met een regelmatige voetverzorging zijn deze problemen vaak te voorkomen.
 

De voetbehandeling wordt volledig afgestemd op de klant. De basis voetbehandeling omvat het op lengte en in vorm brengen van de nagels, het verzorgen van de nagelriem en het verwijderen van eelt en / of likdoorns. Beauté Charlier maakt gebruik van de natfreestechniek waardoor er geen fijnstofdeeltjes in de lucht terecht komen. Daarnaast zorgt deze techniek voor een verkoelende, pijnloze werking van het freesje. De voetbehandeling wordt afgesloten met een ontspannende voetmassage. Bij de luxe voetbehandeling wordt dit aangevuld met een peeling en masker. Aanvullend kan de klant nog kiezen voor het lakken van de teennagels.

Aromatic Foot Butter deze rijke massage crème is een ideale verzorging voor extreem droge voeten. Het hoge gehalte van sheaboter en jojoba-olie maakt zelfs de zeer droge gesprongen huid weer glad en streelzacht. Etherische oliën van grapefruit en mandarijnen omhullen uw voeten met een vitaliserende geur. Voor onstpannende verzorgings-momenten adviseren wij u een verwenmassage met Aromatic Food Butter.
   
 
  Combi behandeling deze behandeling bestaat uit een basis gelaatsbehandeling in combinatie met een basis voetbehandeling. Voordeel voor de klant 10%.
 ±150min.
Gelaat
  Beauté Charlier werkt met de kwalitatief hoogstaande producten van het Franse topmerk Jeanne Piaubert. Volg de onderstaande link voor meer informatie.
Producten
  Combi behandeling deze behandeling bestaat uit een basis gelaatsbehandeling in combinatie met een basis voetbehandeling. Voordeel voor de klant 10%.
±150min.
Pedicure
© 2008 www.naf.exto.nl
Beauté Charlier
 
WIEWIEHOMEWAAR