December 1, 2007
Afspraken

Route

Adres:

Beauté Charlier
In de Mehre 62
6114NE Susteren
Tel. +31 (0)46-4526934
Mob. +31 (0)6-49770479
www.beautecharlier.nl

vragen@beautecharlier.nl

 

 

Openingstijden:

Rekening houdend met uw drukke dagprogramma kunt u bij Beauté Charlier ook in de avonduren terecht. Informeer naar de mogelijkheden. 

 


 


Schoonheidssalon omgeving Maaseik Kosmetiksalon Tuddern Kosmetikstudio Selfkant Havert Schalbruch Isenbruch
            HOME

Afspraak maken behandeling:

Behandelingen bij Beauté Charlier zijn uitsluitend op afspraak. U kunt voor een behandeling bellen naar telefoon nr. 046-4526934. Om de rust tijdens behandelingen te garanderen, kan de telefoon uitgeschakeld zijn.
Indien u een berichtje achterlaat of een e-mail stuurt, wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen

Verplaatsen of afzeggen  van afspraak:

Voor uw afspraak hebben wij tijd in onze agenda gereserveerd. Wij verzoeken u dringend, bij verhindering, afspraken zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de behandeling af te bellen.  Indien de cliënt deze afspraak niet, of niet tijdig nakomt, mag Beauté Charlier 50% van het honorarium van de afgesproken behandeling in rekening brengen bij de cliënt. Uiteraard is dit niet van toepassing indien er sprake is van overmacht. Overmacht omvat datgene wat de wet en jurisprudentie daarover zegt.

 

  Voor een stalende blik. De gevoelige huid rond de ogen vraagt om extra aandacht. Speciaal daarvoor is er een oogbehandeling in het leven geroepen. Volg de onderstaande link voor meer informatie
Gelaat
  Beauté Charlier Werkt met de kwalitatief hoogstaande producten van het Franse topmerk Jeanne Piaubert. Volg de onderstaande link voor meer informatie.
 
Producten
  Combi behandeling deze behandeling bestaat uit een basis gelaatsbehandeling in combinatie met een basis voetbehandeling. Voordeel voor de klant 10%.
±150min.
Pedicure
© 2010
Beauté Charlier
 
WIEWATHOME