December 1, 2007
Wat doe ik

Behandelingen:

Bij Beauté Charlier kunnen zowel dames als heren terecht voor schoonheids- en pedicure behandelingen.U kunt een keuze maken uit de onderstaande behandelingen:

Gelaat

Pedicure

Ontharen

Lichaam

Beauté Charlier werkt volgens de Méthode Jeanne Piaubert. Voor een nadere kennismaking met de filosofie en producten van dit Franse topmerk volg de onderstaande link.

ProductenGELAATONTHARENPEDICURELICHAAMPRODUCTEN

 
  Bij Beauté Charlier kunt u terecht voor een breed scala aan gelaats- en lichaamsbehandelingen welke geheel afgestemd zijn op uw huidtype en uw persoonlijke wensen.


Het belang
van een goede voetverzorging wordt vaak
onderschat. Een regelmatige
pedicure behandeling helpt voetproblemen en hiermee samenhangende problemen
te voorkomen.

 

 
  Uiteraard gaat er niets boven een ontspannende behandeling in onze schoonheidssalon. Het gevoel van een goed doorvoede en intensief verzorgde huid na bezoek aan onze salon zult u langer vast weten te houden door de behandeling ook thuis voort te zetten. Beauté Charlier stelt u hiertoe in staat door middel van de uitgekiende programma's van Jeanne Piaubert en ARTDECO.

Wellness in Susteren

  Combi behandeling deze behandeling bestaat uit een basis gelaatsbehandeling in combinatie met een basis voetbehandeling. Voordeel voor de klant 10%.
 ±150min.
  Beauté Charlier werkt met de kwalitatief hoogstaande producten van het Franse topmerk Jeanne Piaubert en het Duitse kwaliteitsmerk ARTDECO
 
  Dagelijkse aandacht voor uw uiterlijk is een vanzelfsprekendheid. Helaas geldt dit niet voor de voeten. Vaak krijgen de voeten pas de broodnodige aandacht als er zich al problemen voordoen:
Pedicure
 
 
© 2012
Beauté Charlier
 
WIEHOMEWAAR