December 1, 2007
Nicole Charlier

Drogist Parfumerie:

DA Delft / Born: Drogist

Parfumerie:

Kühn drogisterij / Parfumerie Wassenaar

Schoonheidsinstituten:

Thermae 2000 Valkenburg:
Schoonheidsspecialiste /
Pedicure.

Elysium Bleiswijk:
Gastvrouw Thermen / Schoonheidsspecialiste /
Pedicure.

 

 

 

Links

Verhuur Kunstwerken
Kunstpagina
Schoonheidsinstituten.2link.be
schoonheidsspecialistennieuws
2link.be
beautynieuws
lingerie en lifestyle
schminken en grimeren
schoonheidsspecialist.startmenus
PrikStad Susteren
 


 

HOME

 
Mijn naam is Nicole Charlier ik ben geboren en getogen in midden-limburg. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure en drogist. Vanaf mijn 19e jaar ben ik werkzaam geweest in drogisterij, parfumerie en schoonheidsinstituten.
 

In januari 2003 ben ik gestart met mijn eigen schoonheidssalon om de klanten datgene te kunnen bieden waar de instituten te kort schieten..... Beauté Charlier staat voor rust en persoonlijke aandacht voor de klant. Mijn salon bevindt zich aan huis waar ik een ruimte met eigen ingang ingericht heb tot een comfortabele sfeervolle behandelruimte. Deze ruimte is probleemloos toegankelijk voor mensen die minder goed ter been zijn.


© Henk Close

  Voor een stalende blik. De gevoelige huid rond de ogen vraagt om extra aandacht. Speciaal daarvoor is er een oogbehandeling in het leven geroepen. Volg de onderstaande link voor meer informatie
Gelaat
  Beauté Charlier Werkt met de kwalitatief hoogstaande producten van het Franse topmerk Jeanne Piaubert. Volg de onderstaande link voor meer informatie.
 
Producten
  Dagelijkse aandacht voor uw uiterlijk is een vanzelfsprekendheid. Helaas geldt dit niet voor de voeten. Vaak krijgen de voeten pas de broodnodige aandacht als er zich al problemen voordoen.
Pedicure
© 2010
Beauté Charlier
 
WATHOMEWAAR